Benieuwd naar wat de klanten over Luxury- en Pink Limousines vinden? Zie onderstaand enkele voorbeelden van de referenties.

Limousine huren? Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk, klik hier voor een vrijblijvende afspraak.

 


 

Verhuurd: Roze Lincoln Limousine
Waar: Amsterdam
Evenement: Heineken Musical Hall

Referentie:
Google heeft ons laten kennis maken het prachtige bedrijf Pink Limousines. De dienstverlening van Pink Limousines was geweldig en alles was tot in de puntjes verzorgd. Zeer vriendelijk, proffesioneel en behulpzaam personeel heeft ervoor dat onze verwachting zijn overtroffen. De limousine was nog mooier en luxer dan we op de foto’s konden zien. Pink Limousines zou ik willen omschrijven als zeer klantgericht en proffesioneel. Op zoek naar een limousine? Pink Limousines is een echte aanrader.
Nance Lever

 


 

Verhuurd: Roze Cadillac Eldorado Convertible
Waar: Hilversum
Evenement: Wedden dat ik het Kan / TV-Show

Referentie:
Onze roze Cadillac Eldorado Convertible van Pink Limousines is gebruikt in ‘Wedden dat ik het kan’. Jeroen van der Boom en Tatjana Simic hebben er beide ingezeten. ‘Wedden dat ik het kan’ was uitermate tevreden over de dienstverlening van Pink Limousines. Bent u benieuwd naar het videofragment, klik hier. Wilt u ook deze unieke Cadillac huren waar twee BNN’ers in hebben gezeten? Klik hier.

 


 

Verhuurd: Roze Cadillac Eldorado
Waar: Eindhoven
Evenement: Trouwerij

Referentie:
Wij zijn via internet in contact gekomen met Pink Limousines en vanaf het eerste telefonische contact verliep alles naar wens. Er werd actief meegedacht over het hoe en wat en gevraagde wijzigingen werden snel per mail bevestigd. Toen op de dag van de bruiloft de bruid vanuit het slaapkamerraam een kreet van blijdschap gaf toen er een roze Cadillac Eldorado de stoep op kwam rijden (het was een verrassing) wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt.
Het bruidspaar vond het allemaal geweldig van de eerste tot de laatste minuut. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor de foto’s en uiteindelijk stond zelfs de hele groep gasten met de roze Cadillac Eldorado op de foto. Namens het bruidspaar Edwin & Ellen nogmaals bedankt voor een onvergetelijke dag.
Familie Slot verantwoordelijk voor de organisatie van de trouwerij

 


 

Verhuurd: Roze Lincoln Limousine
Waar: Tilburg
Evenement: Stichting De Opkikker

Referentie:
Stichting De Opkikker heeft Pink Limousines benaderd om te rijden voor Michelle Scholten. Pink Limousines heeft deze rit volledig kosteloos gereden voor familie Scholten. Michele heeft genoten van de dag en was totaal overweldigd door de luxe van de limousine. Het was voor Eliselot van Dalen een genoegen om iets voor Michelle te kunnen betekenen.
Dit was de reactie van Stichting De Opkikker. Het was het helemaal fantastisch! Hartelijk dank voor jullie medewerking. Michelle en haar familie hebben echt genoten.
Familie Schollen en Stichting De Opkikker

 


 

Verhuurd: Roze Cadillac Eldorado
Waar: Tiel
Evenement: Trouwerij

Het is altijd al mijn wens geweest om zelf de bezitter te zijn van zo’n prachtige Cadillac Eldorado Convertible. Wat een schitterend wit lederen interieur had de Cadillac zeg, mooier kon echt niet. De chauffeur was heel aardig en gastvrij. De leuke cadeautjes en een mooie aankleding van de auto maakte het helemaal af, Onze complimenten, wij gaan jullie aanbevelen!

Onze bruiloft was de mooiste dag uit ons leven. Pink Limousine heeft daar enorm aan bijgedragen.

Ellen Verest en Edwin Vermue

 


 

Verhuurd: Roze Lincoln Limousine
Waar: Ouddorp
Evenement: Sweet Sixteen

Referentie:
Pink Limousines speelt ontzettend goed op de wensen van de klanten in qua versiering, muziek en zelfs de route! Het rijden in de limousine was voor mij een fantastische ervaring. De limousine is schitterend van binnen en het was helemaal versierd in de Sweet Sixteen stijl! Het barretje was ook erg leuk en goed gevuld. Er is absoluut niks wat Pink Limousines beter had kunnen doen in de dienstverlening. Het was een geslaagde Sweet Sixteen!
Mevrouw W. Sopacua

 


 

Verhuurd: Roze Lincoln Limousine
Waar: Tiel
Evenement: Kinderfeestje

De referentie:
Wat een gastvrije ontvangst kregen wij van Pink Limousines. Zowel vooraf als op de dag zelf was alles helemaal top geregeld. Aan alles was gedacht en Pink Limousines heeft ervoor gezorgd dat de verjaardag van mijn dochter echt een unieke dag was. Pink Limousines is in alle opzichten zeer loyaal naar haar klanten toe. De uitstraling en de luxe is helemaal fantastisch. Je merkt dat er zuinig en met beleid met de limousines wordt omgegaan. Je wordt als een echte VIP behandeld. Pink Limousines is een zeer betrouwbaar adres die van een bijzondere aangelegenheid een topper maakt die je nooit zult vergeten.
Mevrouw Nicolette van Meurs

 


 

Verhuurd: Witte Lincoln Limousine
Waar: Oss
Evenement: Jubileum

De referentie:
Luxury Limousine geeft je echt het gevoel dat er met plezier gewerkt wordt aan het bezorgen van een bijzonder feestgevoel voor de klant. Je voelt je echt in de watten gelegd. We zijn echt ontzettend tevreden over de dienstverlening van Luxury Limousines. Jullie hebben voor een bijzondere ervaring gezorgd: De Champagne, de vriendelijke lach en de loper. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Als je een schitterende limousine en een zeer vriendelijke service zoekt moet je bij Luxury Limousines zijn.
Mevrouw A. van Koolen

 


 

Verhuurd: Roze Lincoln Limousine
Waar: Gouda
Evenement: Kinderfeestje

De referentie:
Lauren en haar vriendinnen hebben genoten van de rit in de roze limousine. Iedereen was zo enthousiast en ze wisten niet hoe snel ze het aan hun ouders moesten vertellen. Er zijn al heel veel mensen uit de buurt naar ons toe gekomen om alles over Pink Limousines te vragen, de kwaliteit en service viel op! De dienstverlening was nog beter dan ik had verwacht, want er werd echt enthousiast meegedacht. Je had niet het gevoel dat je een nummer was, maar ze deden echt hun uiterste best om er een onvergetelijke dag van te maken. Dat is zonder twijfel gelukt!
Mevrouw E. van IJll

 


 

Verhuurd: Roze Lincoln Limousine
Waar: Montfoort
Evenement: Schoolgala

De referentie:
Wat een service biedt Pink Limousines zeg! De meiden werden als prinsesjes behandeld en daar genoten ze dan ook echt van! Alles was in overleg mogelijk de aankleding, muziek en de route. Er was plotseling regen en er waren schitterende paraplu’s aanwezig. De communicatie vooraf is duidelijk waardoor je weet waar je aan toe bent. Geen financiële verrassingen achteraf maar wel ontzettend blij verrast over het hoge dienstverleningsniveau! Een absolute aanrader!
Mevrouw J. Grijpink

 


 

Verhuurd: Witte Lincoln Limousine en Roze Lincoln Limousine
Waar: Opijnen
Evenement: Trouwerij

De referentie:
Wat een uitmuntende service en dienstverlening biedt Luxury Limousines en Pink Limousines! De gehele famile Van Koot wil je graag nogmaals bedanken voor alle goede zorgen tijdens de trouwerij van onze dochter en schoonzoon. Je denkt zo ongelofelijk goed mee, de poort van het gemeentehuis was nog niet geopend en binnen één telefoontje heb jij dit voor elkaar, super!

Beide limousines waren schitterend en de mini bars waren rijkelijk gevuld. Jullie zagen er ook verzorgd uit, het was een
uniek plaatje zo alles bij elkaar. Wat vooral opviel was jullie vriendelijkheid.

Pink limousines en Luxury limousines is absoluut een aanrader!
Familie van Koot

 


 

Verhuurd: Witte Lincoln Limousine
Waar: Geldermalsen
Evenement: Feest

De referentie:
Wat een fantastische verzorgde limousine, hele vriendelijke chauffeuse. We hebben een unieke avond beleefd door Luxury Limousines. We gaan jullie nog zeker vaker bellen als we een limousines nodig hebben. Luxury Limousines is een echte aanrader! In één woord helemaal geweldig!
Winanda Swinkels